Tutorials door experts
Voor beginners & experts
Inspiratie in 1 overzicht
Steun de horeca
Tutorials door experts
Voor beginners & experts
Inspiratie in 1 overzicht
Steun de horeca

Over ons

Met Chef’s tutorial verdampt het tekort aan kookinspiratie! Leer nieuwe recepten van jouw favoriete restaurants en chefs in een handomdraai!

Het idee voor Chef’s Tutorial is ontstaan ten tijde van de wereldwijde corona pandemie. Vele sectoren zijn in deze periode zwaar onder druk komen te staan, zo ook de horeca. Uit eten bij je favoriete restaurant lijkt een life-time ago.

 

Chef’s Tutorial geeft restaurants en chefs een podium om zichzelf te etaleren door de consumenten een exclusief kijkje te geven in hun begeerde keukens. De restaurants en chefs plaatsen tutorials van recepten en nemen je stap voor stap mee in de bereiding van het gerecht waardoor je het restaurant met geur, kleur én smaak in huis haalt.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om thuis een nieuw gerecht te leren koken, rechtstreeks uit het receptenboekje van je favoriete chef of restaurant!

 

Chef’s Tutorial biedt je de mogelijkheid om een kosteloos account aan te maken, waar je tutorials van je favoriete chef, restaurant of keuken kan aanschaffen. Kijk waar en wanneer jij maar wil én stel je eigen online video kookboek samen.