Het nieuwe businessmodel voor alle chefs en restaurants!

Groei jouw business en verdien geld tijdens Corona.

Het platform Chef’s Tutorial biedt voor jou als chef of restaurant de mogelijkheid een video te plaatsen, met koken derwijs een stap voor stap uitleg hoe een gerecht wordt gemaakt, op jouw unieke manier. Jij als creator hebt volledig controle over wat je upload op het platform. Van een signature dish vanuit het restaurant met een homemade twist, een all time favorite of gerecht bepaald door klanten. De keuze is aan jou!

Mijn restaurant aanmelden

Ben je al geregistreerd als restaurant bij Chef’s Tutorial?

Login met je account

Jouw video tutorials worden tegen betaling aangeboden aan elke hobbykok op het platform met een nieuwsgierigheid naar nieuwe gerechten voor thuis.

Wat zijn de voordelen?

  1. 1.

    Extra verdienmodel: tot 75% van de opbrengsten gaan volgens een progressief verdienmodel naar jou en je business. Je volgers kunnen jouw video(s) 24/7 aanschaffen en bekijken. Eenmaal een video geupload kan je beginnen met verdienen!

  2. 2.

    Groei je business online: Een video op Chef’s Tutorial is als koken voor heel Nederland! Chef’s Tutorial trekt maandelijkse nieuwe bezoekers naar de website die op zoek zijn naar inspiratie voor in de keuken. Met zichtbaarheid op het platform is dit de perfecte manier om heel Nederland aan te spreken met jouw unieke kookkunsten en om iedereen jou en je zaak beter te leren kennen. Chef’s tutorial is een online visitekaartje en het enige gratis marketingkanaal in deze branche waar je zonder een euro te besteden geld op kan verdienen.

  3. 3.

    Starten is makkelijk: Chef’s Tutorial geeft je een handleiding tot het maken van een simpele maar krachtige video zonder teveel moeite!

Maak nu een account aan op Chef’s tutorial en voeg je bij de 146 andere actieve restaurants & chefs in Nederland.

Mijn restaurant aanmelden